6.11.2014 г., 23:07 ч.

Вино 

  Поезия » Любовна
343 0 1




                                      ВИНО

                                      


                                       A тази Есен е възможна -

                                       нямаме какво да губим...

                                       Каквото си изпил - изпил,

                                       обичал си и си разлюбил...

                                       И всичко ново ще прокисне

                                       в тези бъчви похабени...


                                       Разкъсва обръчи душата

                                       и теква миналото време...

                                       


 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта винаги следва пътя си. Тя е двигателят на неуморимия кръговрат. Когато чувствата затихнат тя с нови сили разкъсва овехте-
    лите и разхлабени прегради и повлича със себе си миналото време...
    Радке, с много малко думи си разказала голямата истина за любовта!
    Много ми допадна.Благодаря! Бъди!
    Поздрав и лека нощ!
Предложения
: ??:??