6.06.2019 г., 7:04 ч.

Виновна 

  Поезия » Любовна
521 6 2

 

 

Сърцето ми за кой ли път ме съди

и битката със него е загубена...

До края на живота си ще бъда

виновна за това, че в теб съм влюбена...

 

Виновна съм, че другите след теб

така и не успях да заобичам.

Виновна съм, че в моето сърце

докрай останах твоето момиче...

 

Опитвах, но така и не успях

да срещна друга обич по-съдбовна.

Обичах само теб! Това е грях!

Осъдена съм до живот! Виновна!..

 

 

 

© ВАНЯ СТАТЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря от сърце, Мариана! Усмихнат ден!
  • Предполагам, всеки има по една такава "доживотна " присъда, Ангелче и Шеф! Усмихнат да е денят ви!
Предложения
: ??:??