25.11.2008 г., 11:08 ч.

Виновна 

  Поезия » Любовна
579 0 1
Стига излишни рими,
стига с лъжите любими.
В ада ме прати, за да
може на теб да ти
се угоди.

Хвърли вината върху мен,
но ми писна в онзи ден,
когато осъзна, че ме обичаш
и цял живот все след мен ще тичаш!

Каза, че душата съм ти аз убила,
но не се запита какво съм изгубила.
В центъра на всичко беше ти.
Но ме чуй и запомни,
че вече всичко се промени.

© Катерина Илиянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??