14.02.2020 г., 20:42 ч.

Виновна съм... 

  Поезия
798 0 3

❤️
Виновна съм! 
Признавам си вината… 
има ме в съня ти  и деня. 
Присъствам в думите ти, 
казани на друг
и си лича
в постъпките, 
различни отпреди… 
отпреди да съм виновна, 
как се промених, 
за да те обичам, 
както ме обичаш ти...
И те освободих 
от отговорност, 
да обичаш, 
не по моите представи
на забравени детски сънища. 
Прави го, 
недодялано, 
по мъжки-нескопосано, 
както можеш!

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??