9.05.2008 г., 9:41 ч.

Виновна съм... 

  Поезия » Гражданска
1229 0 32

 

                                     На велможите

 

Виновна съм пред вас, виновна,

че съм невинна и добра,

че слава и пари не гоня

и не изпитвам жалък страх,

че имам вяра чудотворна

и любя светлата зора...

Виновна, страшно съм виновна,

че пак със стих ще ви даря.

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??