На велможите
Виновна съм пред вас, виновна,
че съм невинна и добра,
че слава и пари не гоня
и не изпитвам жалък страх,
че имам вяра чудотворна
и любя светлата зора...
Виновна, страшно съм виновна,
че пак със стих ще ви даря.
© Вилдан Сефер Все права защищены