13.03.2011 г., 20:13 ч.

Виртуален клоун 

  Поезия » Хумористична
869 0 3

Без да съм стъпил на манежа талашен,

талашитеното настроение на жените повдигам.

И там, вътре, достигам,

дето никой скоро не е тарашил.

Понякога него играя,

друг път той мен дословно копира,

чак до самоиронизиране.

Смях под кожата ваксинираме.

Масажираме  диафрагмено.

Размекваме лицата им строго иконни,

не с емотикони банални,

а с думи нескучно канонни.

Всяка вечер намигваме  присмехулно,

а отсреща, вместо студени монитори,

макар да звучи богохулно -

ръкопляскат ни усмихнати к......

© Петър Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??