Без да съм стъпил на манежа талашен,
талашитеното настроение на жените повдигам.
И там, вътре, достигам,
дето никой скоро не е тарашил.
Понякога него играя,
друг път той мен дословно копира,
чак до самоиронизиране.
Смях под кожата ваксинираме.
Масажираме диафрагмено.
Размекваме лицата им строго иконни,
не с емотикони банални,
а с думи нескучно канонни.
Всяка вечер намигваме присмехулно,
а отсреща, вместо студени монитори,
макар да звучи богохулно -
ръкопляскат ни усмихнати к......
© Петър Каменов All rights reserved.