9.12.2006 г., 21:08 ч.

Виртуален мъж 

  Поезия
849 0 3
Тръгваш си тихо от мен... дошъл като чакан мираж от другия, виртуалния свят... ...усмихнат, красив, сексуален, носещ магия и страст. ...Като сянка потъваш в мрака, твоите стъпки мачкат треви... душата ми... стенеща, плачеща, гонеща ада с болка, твоето име крещи! Спомени лудо нахлуват... с тръпки и ласки по теб! Устни горещи те търсят, целуват те в страшния свят! Отиваш си тихо от мен, сенките твои потъват... ...Върви!!! Бързай!!! ...Отивай си, моя любов!!! ...Не тъжи!!!... Не искай!!! - да бъда твоя любима!

© Ива Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??