19.10.2007 г., 0:33 ч.

Виртуална любов ли 

  Поезия
1617 0 22
Дали да те изтрия с върха на моя показалец!?
Неслучила се любов, с плам виртуален!
Загнездила се в някой облак въздушен
и една по една, частици почнала да губиш!

Аз черпя , мисли смели от моята стихия,
случила се с любов, ангелска поезия!
Как искам да уловя нещото, носещо
                                                     се из въздуха!
Желае го много, много ненаситният ми дух!

И даже ще го чакам, с върха на моя показалец!
Неслучило се днес, но време има чак до залеза!
Да тръпне чаканото мое нещо с песен,
разпръснатите си частици да сбере и пак...
                                                 с любов да шепне!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??