4.03.2004 г., 23:00 ч.

Виртуално 

  Поезия
1435 0 1
Фамагуста е възпята.
Караибите - тотално...
Търся кътче на земята
да се срещнем виртуално.

Може би във Коста Рика,
може би във Антарктида,
може би в Пуерто Рико
или древна Атлантида.

За Япония не зная
нравите им са различни.
Де е в мене самурая,
колкото и не типичен.

Може би до пирамиди,
дето древен Нил пои.
Клеопатра да се диви
на изгряващи мечти.

Мисълта ми ме отнася
в кулата на Вавилон,
Баалбекската тераса,
хрониките на Платон.

Срещата ни е в безрая,
вчера, днес, след векове.
Интернет, самотна стая,
аз и ти, искри, сърце.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??