3.10.2008 г., 9:54 ч.

Виртуално 

  Поезия » Философска
847 1 17
 

 

Погледни във очите на времето

и красивия спомен върни,

не притягай на мислите стремето,

а на воля душата пусни!

 

Потопи се в реката на чувствата

и леда-самота разтопи,

посети на емоциите къщата

и камината и запали!

 

Разходи се по двора на страстите,

от градината цвят откъсни!

Усети аромата на храстите,

напоени с любовни сълзи!

 

След това се върни във реалното

с виртуалното чудо в ръка,

за да грее в нощта идеалното,

възродено от време-мечта!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??