Погледни във очите на времето
и красивия спомен върни,
не притягай на мислите стремето,
а на воля душата пусни!
Потопи се в реката на чувствата
и леда-самота разтопи,
посети на емоциите къщата
и камината и запали!
Разходи се по двора на страстите,
от градината цвят откъсни!
Усети аромата на храстите,
напоени с любовни сълзи!
След това се върни във реалното
с виртуалното чудо в ръка,
за да грее в нощта идеалното,
възродено от време-мечта!
© Наташа Басарова Все права защищены