Oct 3, 2008, 9:54 AM

Виртуално 

  Poetry » Phylosophy
874 1 17
 

 

Погледни във очите на времето

и красивия спомен върни,

не притягай на мислите стремето,

а на воля душата пусни!

 

Потопи се в реката на чувствата

и леда-самота разтопи,

посети на емоциите къщата

и камината и запали!

 

Разходи се по двора на страстите,

от градината цвят откъсни!

Усети аромата на храстите,

напоени с любовни сълзи!

 

След това се върни във реалното

с виртуалното чудо в ръка,

за да грее в нощта идеалното,

възродено от време-мечта!

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??