15.07.2012 г., 13:17 ч.

Виртуално 

  Поезия » Друга
630 0 6

Виртуално целуваме,
виртуално прегръщаме,
виртуално раздаваме обич
на приятели виртуални.
Виртуално се къпем
във виртуално море
и се черпим
с виртуални коктейли.
Търсим във
виртуалния свят
това, което ни липсва -
любов, приятелство и топлота,
усмивки, обич и взаимност.
Набавяме си щастие виртуално,
бягаме от самотата реална...
Колко чувства се движат по кабела -
любов, надежди, приятелство,
болка, разбити мечти и страдание -
чувства съвсем невиртуални.
... И така живеем ден след ден
под хипнозата и в плен
на щастието виртуално,
а животът си тече около нас,
отива си бавно
и... съвсем, съвсем реално!

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??