20.07.2010 г., 23:49 ч.

Виртуално-любовно 

  Поезия » Любовна
625 0 0

Илюзия, мечта и вдъхновение…

Потъвам в нереалността

на някакви лъжи, съмнения…

виртуална изкривеност и тъга,

 

самозаблуждение, така желано,

неистинно, фалшиво чувство,

но твърде дълго чакано.

Прегръщам го, възпявам го изкусно.

 

Дори да знам, че е измислица,

че реалността е друга в истинския свят,

аз искам да остана във матрицата

на моята любов и страст.

© Счетоводител Храбър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??