28.01.2008 г., 9:56 ч.

''Вирусът любов'' 

  Поезия » Любовна
893 0 1

                                          ''Вирусът любов''  

          Заразени и победени и няма как да сме спасени,
                           но все ние дали няма да сме живи, нали сме отровени.
                          Знаем поне от какво сме заразени и че няма противоотрова, противоотрова срещу любовта,
                            но все ни е едно, важно е, че сме били истински щастливи и загубени, загубени и лудо влюбени.

                                                                         

                Вирусът любов вече заразил ни е,
                                           от това, че нямаме утеха,
                                    макар заразени, ние още се обичаме
                                  и не виждам защо да ни спира и дъха.

                                  За цял живот заразени  ще сме ние
                                     и любовта се опитва да ни спре,
                                макар да го прави,  ние ще се обичаме
                          и тя трябва да разбере, че друго ще избере.
 

                     Не оцелели, но нищо трудно в това не видели,
                         пак сме заразени и не спасени, но победители в едно.
                         Победители, че и заразени пак сме си  с отношения  едни и същи,
                         очаквам до край да сме заедно, защото имаме оговорени още срещи, още срещи и то горещи.

                                                                  
                              

                 Щом веднъж се заразиш с вируса любов,
оставаш си заразен поне най-малко за цял живот.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех,че прекрасна зараза е любовта!Всичка ние тя!Поздрав от мен с усмивка!
Предложения
: ??:??