''Вирусът любов''
Заразени и победени и няма как да сме спасени,
но все ние дали няма да сме живи, нали сме отровени.
Знаем поне от какво сме заразени и че няма противоотрова, противоотрова срещу любовта,
но все ни е едно, важно е, че сме били истински щастливи и загубени, загубени и лудо влюбени.
Вирусът любов вече заразил ни е,
от това, че нямаме утеха,
макар заразени, ние още се обичаме
и не виждам защо да ни спира и дъха.
За цял живот заразени ще сме ние
и любовта се опитва да ни спре,
макар да го прави, ние ще се обичаме
и тя трябва да разбере, че друго ще избере.
Не оцелели, но нищо трудно в това не видели,
пак сме заразени и не спасени, но победители в едно.
Победители, че и заразени пак сме си с отношения едни и същи,
очаквам до край да сме заедно, защото имаме оговорени още срещи, още срещи и то горещи.
Щом веднъж се заразиш с вируса любов,
оставаш си заразен поне най-малко за цял живот.
© Кою Коев Все права защищены