11.06.2006 г., 11:44 ч.

Висините изморяват 

  Поезия
606 0 5

ВИСИНИТЕ ИЗМОРЯВАТ

 

Да, висините изморяват...

Или крилете ми не са за тях?...

Топят се те и нямат вече сила –

аз падам, падам , падам в черен мрак...

 

Ах, как бързо свърши всичко!...

 

А до вчера с песен аз летях,

мечтаех слънцето да стигна,

със вятъра надбягвах се дори!...

 

Да, висините изморяват!...

 

28.05.1985г.

Свищов

© Калин Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??