23.12.2010 г., 15:44 ч.

Вкус на познавач 

  Поезия » Пародии
989 0 4

Вкус на познавач

 

Ще направя си гаргара с омраза и поквара.

Ще жабуря смело аз гнусна подлост, мръсна свяст.

И дори ще дам гаранция за изплютата субстанция,

на лъжи е първа станция!

Глътка, три - гръдта боли...

Но защо ти е сърце, надарен с това небце?

Две минутки за реклама, по въпроса мнение няма.

Таз житейска дегустация на духа ми е кастрация!

© Есенна песен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??