5.07.2012 г., 22:13 ч.

Вкусната къщурка 

  Поезия
828 0 2

Вкусната къщурка

 

 

 

Подът тук е от близалки,

а столове от вкусно сладко.

Специално за децата малки.

Нали ти казах, батко!

 

Стените със глазура са покрити,

прозорците пък с мек кокос.

Проблясват вкусно по вратите

бонбони с цвят на абанос.

 

Лампите от захарен памук

и фунийки сладолед.

Никой не ще тръгне си от тук,

без да опита ред по ред.

 

Покривът е от бисквита,

а коминчето от шоколад.

Всяко дете иска да опита,

дори и да не чувства глад.

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??