Вкусната къщурка
Подът тук е от близалки,
а столове от вкусно сладко.
Специално за децата малки.
Нали ти казах, батко!
Стените със глазура са покрити,
прозорците пък с мек кокос.
Проблясват вкусно по вратите
бонбони с цвят на абанос.
Лампите от захарен памук
и фунийки сладолед.
Никой не ще тръгне си от тук,
без да опита ред по ред.
Покривът е от бисквита,
а коминчето от шоколад.
Всяко дете иска да опита,
дори и да не чувства глад.
© Калин Барбов All rights reserved.