27.11.2007 г., 10:21 ч.

Вкусно 

  Поезия » Любовна
888 0 23

Най-вкусните неща на този свят

са устните на плодовете зрели,

целунати от слънце и вода.

А ти си плод на моето безсилие.

Целунати са устните ти меки

от слънцето на сляпата ми обич

и сладката вода,

                    която капе

                                      след дъжд,

от цветето на моя поглед.

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??