3.01.2015 г., 4:27 ч.

Вкъщи 

  Поезия » Любовна
404 0 2

Акордите са тихи и изискани.

Музиката топли 

като мляко.

Ноктите ми валсово танцуват

по мека магистрала на ръката му.

Стъпките им - леки и задъхани

нежно се разхождат по завоите.

Кожата под тях 

потръпва.

Бяла. Влюбена. И моя.

Магистралите-ръце се стягат

и от пътя, от завоите

неочаквано попадам 

в много нежно

вкъщи.

Така заспивам вечер 

и също

така красиво е

когато се събудя в два

и видя 

как светът до мене спи

и ме прегръща.

 

 

 

 

© Ана-Кристин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Светът е за двама" и толкова красиво нарисуван... Аплодисменти!
  • Прекрасно е, когато си влюбен и нищо по-добро нямя от взаимната любов!
    Стихотворението ми допадна!
Предложения
: ??:??