28.11.2018 г., 14:05 ч.

Влача си камъка... 

  Поезия » Любовна
417 0 2

Влача си камъка, заякна ми шията.

Понякога се оплаквам, друг път нехая...

Да? Слушам те? Казваш ми, че не си от тия,

дето едно ми говорят, а друго правят?

 

Вярвам ти, то и аз като теб съм същата

- винаги имам свое собствено мнение.

Внимавай само да не ти пламне къщата,

ако вземеш, че се залуташ в съмнения!

 

Ако пък толкова си курназ и ти стиска,

троши си главата, късай си нервите с мен!

Ще бъда награда, присъда, също и риска

който ти съвсем, осъзнато сам си поел.

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??