12.11.2006 г., 22:03 ч.

Влакче 

  Поезия
2648 0 10
Влакче

Имаме си вкъщи
весело другарче -
то не е момченце,
то е... малко влакче.

По стръмното тича,
през тунел минава,
даже и по моста
пак не се забавя.

Тате прави пътя,
мама строи гара,
аз съм машинистът,
който влака кара.

Бягайтее, че идвам,
път ми направете.
Влакчето е Томас –
син като небето...

© Доли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??