Nov 12, 2006, 10:03 PM

Влакче 

  Poetry
2649 0 10
Влакче

Имаме си вкъщи
весело другарче -
то не е момченце,
то е... малко влакче.

По стръмното тича,
през тунел минава,
даже и по моста
пак не се забавя.

Тате прави пътя,
мама строи гара,
аз съм машинистът,
който влака кара.

Бягайтее, че идвам,
път ми направете.
Влакчето е Томас –
син като небето...

© Доли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??