ВЛАКЧЕ
Влакче бяга, бяга, там по релсите.
Бързо, бързо, бързо вика местните.
Те пък странно го изглеждат
и със чудо го поглеждат...
Той започва да надува свирката
и изглежда дечицата на спирката.
То върви по релси, релси радостно,
върви, върви - весело, усмихнато!
Пътници пътуват в него ха-хи-ха
и пеят песен, песен - ла-ла-ла...
Ралица Костова
© Ралица Костова Всички права запазени