17.04.2011 г., 15:13 ч.

Власт 

  Поезия » Любовна
939 0 19

Сълза в сълзата ще откъртя -

из себе си залутан мъж.

Разлюбен може би веднъж,

човек не е съвсем безсмъртен.

 

Светът довчера бе огромен,

но днес връз сянка на перо,

било за зло или добро,

пришива спомен подир спомен.

 

И с ярост, все една и съща,

двуостри думи, дето аз

ти рекох с непонятен глас,

подобно бумеранг се връщат.

 

И тъй... на сънищата в края

ще ме забравиш ли след час:

градена върху болка власт

по-кратко от въздишка трае...

 

 

© Ивайло Терзийски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??