24.10.2007 г., 9:30 ч.

Влез в света ми с тихи стъпки 

  Поезия
863 0 27
Влез в света ми с тихи стъпки
и поглъщай ме с очи.
Да усетим нежна тръпка
и във унес помълчим.

Да ни свети слънце ярко,
да ни плиска звезден дъжд.
Да се слеем с тебе жарко -
тъй обича се веднъж.

От света ми да излезеш
чист, притихнал и богат.
Да ти махна за последно
и се върна в моя свят.

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??