26.06.2007 г., 15:50 ч.

Влудяваш ме 

  Поезия
1813 0 2
 Влудяваш ме, когато се усмихнеш.
 Нещо трепва, щом се доближиш до мен
 и чувствам, че не искам да си трьгнеш,
 а искам с теб да изживея всеки ден.

 Влудяваш ме, когато ми се сьрдиш
 и мьлчиш, докато нежно ти шептя. 
 Леко се одрьпваш, уж не слушаш,
 но пламенно докосваш ме с рька.

 Влудяваш ме, когато ме надвиваш
 в спорове. Сьс думите си най-
 красноречив си, даже и по-умен,
 ти, моя сладост и божествен дар!

© Ивето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??