4.09.2011 г., 16:00 ч.

Влюбен 

  Поезия » Любовна
425 0 1

ВЛЮБЕН

Щом разбрах, че те обичам,
чувствата си  ти признах...
Първата любов засричах.
Щастието си познах!

Радвам се и тържествувам!
Всичко  вътре в мен звучи.
В Седмото небе царувам
и причината  си ти!

И светът край нас е чуден!
Даде ни го пролетта!...
Сякаш аз сънувам буден -
вече вярвам в любовта!!

Чудото е любовта ни,
с нея дойде този миг!
А когато в теб  остане -
ставаш Бог и мъченик!…

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??