10.01.2008 г., 13:33 ч.

Влюбен 

  Поезия » Любовна
1190 0 19


Обичам те.
И всичко в мен гори от страст.
Обичам те.
И над себе си аз нямам власт.
Изгарям от допира на нашите тела.
Не са погрешни тези ни дела.
Онемявам, когато устните се слеят.
Целувка жадна, душите ни пеят.

Сърцето ми започва да танцува.
Всичко в мен лудо забушува.
Усещам огъня да се надига.
Запалваш всичко в мен, това ми стига.
Влюбен съм в теб и щастлив съм сега.
Да се насладим на този миг във вечността.

Обичам те...

© Николай Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??