Където и да се скрия ти все ме намираш,
където и отива ти все си там.
Зад гърба ми говориш „колко я обичам”,
а пред мен търсиш начин да ме обидиш и да се скриеш.
Разбери, нямаме шанс нея двамата с теб.
Само можем да се нараним взаимно.
Може ти да ме обичаш,
но от моята страна няма да получиш същото.
Не искам да ти давам напразни надежди за нас.
Нямам това право.
Не ти определяш моите чувства.
Насила любов не става.
В момента приличаш на кученце.
На досаден идиот.
На влюбен идиот.
© Тъмен ангел Всички права запазени
Съжалявам!