11.05.2004 г., 11:16 ч.  

Влюбен в теб 

  Поезия
2683 2 8


Ти цвете си във приказна градина
ти птица си във синьото небе,
а аз съм просто пеперуда синя
и влюбено във теб едно момче.

© Иван Бояджиев Всички права запазени

Стиха е посветен на Росица Пенчева, спец. Инжинерна физика, гр. Пловдив.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??