May 11, 2004, 11:16 AM  

Влюбен в теб 

  Poetry
2672 2 8


Ти цвете си във приказна градина
ти птица си във синьото небе,
а аз съм просто пеперуда синя
и влюбено във теб едно момче.

© Иван Бояджиев All rights reserved.

Стиха е посветен на Росица Пенчева, спец. Инжинерна физика, гр. Пловдив.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??