8.08.2007 г., 22:03 ч.

Влюбен залез 

  Поезия
659 0 1
Залез...
Аз и Ти...
Сами...
Слънцето отива си
и ни шепти
"Обичайте се винаги!"

Нежно ме прегръщаш ти,
целуваш ме и ми шептиш
"Всичко си ми ти!"
Поглеждам те с усмивка,
нима да вярвам на това,
че ти без мен не можеш,
че обичаш ме,
както никоя до сега!?!

Да, ще ти повярвам,
всичко в теб нашепва за любов...
Поглеждам в твоите очи
и виждам колко ме обичаш ти...

Залез...
Аз и Ти...
По-щастливи от преди...

© Мария Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??