9.12.2009 г., 15:53 ч.

Влюбени очи 

  Поезия » Еротична
812 1 2

Сутрин отвори

очите си красиви.

Погледни с тях

мъжа до теб.

Прекарай поглед влюбен

по голото му тяло.

С пръсти докосни

жадните му устни.

После впий в тях                                                                                                                           свойте страстни устни,

жадни за целувки.

Поглед влюбен впий в мен,

с твойте прекрасни, влюбени очи.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??