15.04.2008 г., 7:23 ч.

Влюбено момиче 

  Поезия » Любовна
682 0 3
Влюбено момиче

"Безумно силно в мен тупти сърцето,
чувствата в мен бушуват и искрят,
усмивката ми свети на лицето,
а очите влюбено блестят...

Красиво щастие и този ден предрича,
обещава го Слънцето от сутринта,
щастлива съм, че някой ме обича,
че за мен си мисли някой сега!

Усмихват ми се птиците игриви,
дори и облаците, мрачни и далечни,
за Бога, толкоз съм щастлива,
че забравих и сълзи какво са вече!

Така очаквам всяка среща нова,
че ще е приказно-вълшебна, знам.
Повярвайте за миг - от щастие такова,
живота си готова съм да дам!

Сърцето ми мъничко се е свило,
готово е в този миг да спре,
но да знае, че за някого е било,
че знае, що е истинска любов поне!

За мене грее Слънце през нощта,
а сънят ми нежни тайни крие,
така щастлива съм от мисълта,
че нечие сърце за мене бие...

И летя, не стъпвам по земята,
щом две приказни очи за мен горят,
щом нежни длани галят ми косата
и превръщат я в чуден водопад...

Сега разбирам - имам всичко
и до последния си дъх на таз земя
искам с цялата си същност да обичам,
защото в мене бият две сърца!"


- Какво нестихващо и буйно вдъхновение!
Възможно ли е така да се обича?!
Възможно е, щом това стихотворение
е подписано от влюбено момиче...

11.04.2008

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!Хубаво е когато си влюбен,желая ти цял живот да е така
  • "Какво нестихващо и буйно вдъхновение!"
    Пожелавам ти да обичаш винаги така с цялата си същност и да претворяваш любовта си в рими !

  • Ех...че влюбено момиче...!
    Много хубаво! с обич, Радослава.
Предложения
: ??:??