Съмнявах се и в Злото, и в Доброто -
на таз многострадалница Земя.
Съмнявах се и в Кръста на Голгота,
и в Ябълката, и в оназ Змия...
Съмнявах се. Не вярвах. И отричах.
Дордето ти се появи пред мен.
Сега съм тук, за теб – да те обичам.
И всички чудеса са в моя ден.
© Елица Ангелова Всички права запазени