20.10.2007 г., 12:12 ч.

ВЛЮБВАНЕ 

  Поезия
639 0 8

                                        ЕСЕНТА Е ВЛЮБЕНА В ЛИСТАТА,
                                        затова рисува върху тях
                                        бавен пламък
                                        от целувката за сбогом.
                                        Но такава лудост
                                        е изпъстрила гората,
                                        че никоя раздяла
                                        днес не е
                                        по силите на листопада.

                                        ...

                                        Втурва се отнейде
                                        вятърът-палач -
                                        да разпъне в синевата - 
                                        оглушелия до клони плач.   

© Лилия Ресенска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??