28.11.2008 г., 22:24 ч.

Внимавай, момиче огън съм! 

  Поезия » Любовна
486 0 0

Внимавай!

Огън момиче съм!

Топли се отдалеч

И се пази от искрите -

да не подпалят дръзките ти ръце!

Внимателно ме подклаждай,

с не какви да е съчки,

с не какви да е дърва,

и не мисли, че огън вечно ще имаш.

Понякога само хладните думи – дъжд

ще направят от мене тлееща пепел...

Внимавай!

Огън момиче съм!

© Марушка Р. Шабах Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??