Nov 28, 2008, 10:24 PM

Внимавай, момиче огън съм! 

  Poetry » Love
537 0 0

Внимавай!

Огън момиче съм!

Топли се отдалеч

И се пази от искрите -

да не подпалят дръзките ти ръце!

Внимателно ме подклаждай,

с не какви да е съчки,

с не какви да е дърва,

и не мисли, че огън вечно ще имаш.

Понякога само хладните думи – дъжд

ще направят от мене тлееща пепел...

Внимавай!

Огън момиче съм!

© Марушка Р. Шабах All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??