16.05.2004 г., 0:56 ч.

Внимавам с нея... 

  Поезия
1251 0 1
По "Мъжете винаги внимават с мен" на Izabella

Погледнах я за миг зашеметен -
"Внимавай! Има форми на Богиня!"
С очите свалям марков сутиен
и галя нежно маркови бикини.

Със чар едва ли ще ме омагьоса,
но тя започва като на шега.
Захвърля във лицето ми въпроси
и стряска мойта болна суета.

Разрязваме житейската франзела,
разпръскваме трохите от бита.
Гледам я... сравнявам я с газела,
опипвам с поглед нейните бедра.

Отпива сив аперитив от ежедневие,
поднесен ей така, почти небрежно.
Замезва с малки хапки злободневие
и търси в болката искрица нежност.

"Внимавай много! - някой вика в мен -
Пред теб превъплатена е Богиня."
Но аз не чувам - тя без сутиен
и свалям бавно маркови бикини.

ПП "Мъжете винаги внимават с мен" е едно прекрасно стихотворение, което заслужава да се прочете.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??