"Просто, тази импресия-. "аз и ти, ти и аз"- Иринакис 🌹
Септември значи дъжд. И самота.
Нощта се приближава - цяла в черно.
Кажи ми - ти отрече ли брега,
по струните на пясъчната нежност?
Рисувах ни по плажа - аз и ти,
но "аз и ти" съвсем не съществува.
Морето мрази своите вълни,
когато с тишината се сбогува.
Видях те. Беше само по сърце-
невинно, светло и неопетнено,
и приютих мечтата си за теб
със сладък дъх на слънце и коктейли.
В морето се изплъзваха вълни,
разкъсващи най - тънките му вени.
Били ли сме , или не сме били
на бурята началото разделно?
Септември е раздяла. И листа,
откъснати от земната ни слабост.
Сезоните са само във сърцата,
но ние не останахме във август.
© Деница Гарелова Всички права запазени