18.07.2017 г., 0:04 ч.

Война на колела 

  Поезия
225 1 3

Път! Кола! Семейство! Гръм!
Крясък! Ужас! Сълзи! Кръв!
Мъж! Жена! Сърце! Дете!
Страх! Мечта! Копнеж! И Те!

Студ! Стъкла! Бензин! Мъгла!
Шут! Ръка! Тела! Земя!
Мрак! Свидетел! Телефон!
Бърза помощ! Нервен тон!

Пулс! Системи! Въздух! Край!
Смърт! Семейство! Полет! Рай!
Близки! Морга! Ад! Ковчег!
Сълзи! Яма! Чувства! Лед!

Старост! Къща! Самота!
Некролози! Тъмнина!
Шепот! Кървава Луна!
Мъка! Млъкнали сърца!

© Димитър Драганов Всички права запазени

Произведение, посветено на безкрайната война по пътищата, която не спира да отнема човешки животи. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Война на колела, война на умове... Една вечна надпревара, която оставя след себе си само опустошения.
  • Войната в нашите души: околните души руши!
  • Нямам думи! Казал си всичко! Браво на теб! Всичко казано се забива в съзнанието и засяда на гърлото!
Предложения
: ??:??