25.01.2014 г., 17:00 ч.

Волен полет 

  Поезия » Хумористична
397 0 3

В луда гонка по брега,

в залеза на летен зной,

перест гларус във беда,

времето надбягва той.

 

И от Варна до Бургас,

с устрема на млада птица,

литнал е в последен час,

за към чайка-хубавица.

 

Радваше се гларус волен

на спокойна, тиха вечер.

Утре бурята ще дойде,

тя ще отлети далече.

 

И ще трябва много време

да я стигне и прегърне

и със сребърното стреме

във гнездото да завърже.

 

И ако това не стори,

само чатът го спасява -

в Интернет ако порови,

да открие чайка бяла...

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е, идва време да се разчита на нета, модерно е, пък все нещо изпада 7)
  • Разсмя ме. Значи такава била работата с чайката...добре, че е нета. Поздрави!
Предложения
: ??:??