1.07.2020 г., 10:57 ч.

VolksФолк 

  Поезия » Любовна
564 0 0

Привлечен съм. Мори
ме. Идеята за теб.
Свличам се. Дори,
че знам че е fabel.
Привличаш ме, мори
как мравчица - леб.
Думай ми, Лори,
"чекай", че не съм
за теб.

© Лазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??