Jul 1, 2020, 10:57 AM

VolksФолк 

  Poetry » Love
574 0 0

Привлечен съм. Мори
ме. Идеята за теб.
Свличам се. Дори,
че знам че е fabel.
Привличаш ме, мори
как мравчица - леб.
Думай ми, Лори,
"чекай", че не съм
за теб.

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??