27.07.2016 г., 22:17 ч.  

Волна и неповторима 

  Поезия
637 2 1

Всеки трепет е мой стих отронен.

Всяка мисъл - многоцветна дъга.

Всеки изгрев е вятър догонен.

Всеки залез - съкровена мечта.

 

Всеки бриз е балсам за душата.

Всяка капчица дъжд - свобода.

Всеки полет отвъд небесата,

ме превръща в щастлива звезда.

 

Всеки миг на магия е щедрост.

Всяко чудо - дарено от Бог.

Любовта! Тя е нужда - потребност!

Тя е изворът твой за живот.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Всеки трепет е мой стих отронен
    ...
    Всеки миг на магия е щедрост.
    ...
    Тя е изворът твой за живот."

    Красиво!
Предложения
: ??:??